15 november 2010

fryser

så less på att frysa arslet av mig inomhus! Vi har fel på våra element så det kostar en förmögenhet att sätta på dem. Här måste man köpa ett kort att sätta in i en elapparat sen dras pengarna- elen från det.
längtar efter att få flytta till huset, men nu kanske det inte blir så pga M´s jobb. han fick veta i torsdags att det ska bli nedskärningar. tack o lov inte sist in först ut utan de går efter andra saker. 3 pers sak väck. M har mycket som går till hans fördel men har inte sin "assesor" utbildning klar även om han jobbar som det för fullt. Han gör ett bra jobb till skillnad mot de andra har det sagts men det kan ändå bli han. =(
men det är så typiskt nu när han har hittat ett jobb han trivs med o gör bra. Funderar om vi blir erbjudna huset ändå så ska vi ta det o hoppas på det bästa även om hyran skiljer på nästan 200 pund mer i månaden. Vi försöker att inte oroa oss för mycket.
G o M går o nyser för fullt här hemma. vovvarna är förkylda men har ingen feber så behöver inte oroa oss än för dem. själv går jag omkring i extra varma sockor o mössa inne för jag är less på att frysa.

Ute skiner solen o det är så fint. Luften börjar bli riktigt krispig men det är skönt. Ingen snö så långt ögat kan nå.
Det är som en riktigt kall men fin höstdag fast det är den 15 nov.
Min fina november kaktus lyser upp tillvaron i sovrumsfönstret. Köpte på Ikea när vi va där. skulle behöva ny jord bara, får se när det blir av.
kram på er där ute

2 kommentarer:

nisslarz sa...

Hej! Tråkigt att höra om Martins jobb. Vi hoppas verkligen att det går er väg. Det skulle vara tragiskt nu när han har kommit igång och trivs bra. Förstår att det känns surt nu när ni har chans att flytta till det fina huset men jag kan inte besluta det för er, Det beslutet kan bara ni ta. Men ge inte upp om det inte blir så. Det går flera tåg men jag förstår att det är jobbigt.
Kylan inne måste vara väldigt påfrestande. Svårt att förstå när man sitter och tittar ut. Ymnigt snöfall och snålblåst när jag sitter vid datorn i t-shirt och 22 gr varmt inne. Vi har det bra och är lite bortskämda kanske.
Vi får talas vid på Skype.
Kram Pappa och Mamma

Anonym sa...

hejsan hoppsan!!!!ja verkligen trist med Martins jobb men som sagt alla tummar o tår hålls:)o ja det e för jävligt i engelska hus o värmen ,känner igen det där!!!du får ta o tjocka på dig lite mer:)mer fish and chips:)o mer engelska frukostar!!!!!ägg o bacon o kööööörv:)puss på dig från oss varma jenny lindsbor