31 augusti 2010

Uthyres 1:a 3800.-/mån

En trevlig 1:a på 48 kvm uthyres. Hyran ligger för närvarande på 3800:-/mån. Grönt område med trevliga grannar. Nära till bad. Tillgång till litet gym, solarium och ett litet moped garage. Egen ingång på markplan. Lägenheten har en liten balkong. Bra bussförbindelser. Cykelavstånd till SLU, akademiska sjukhuset. Husdjur inga problem heller då jag själv har katt. uthyrning from 5 oktober högst ett år framåt pga utlandsflytt!
Var god kontakta Maria för mer information!
maria.nicander@gmail.com


Jenny Linds väg
I bostadsområdet Jenny Linds väg bor du naturnära och vid gröna områden i radhus eller lägenheter. Här har du nära till Gottsundagipens naturområde och till Hågadalen med odlingslotter, grönområden och fotbollsplaner. Här finns strövområden i en fin natur och du har, beroende på säsong, bad- och skridskomöjligheter i/på Mälaren eller Vårdsätraviken. Du har dessutom nära till Gottsunda centrum, ett av Uppsalas största stadsdelscentrum som nu står inför en stor förnyelse och utbyggnad. Här finns all närservice samt motions- och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. För barnfamiljen finns flera skolor i området.
Bostäderna består av radhus eller lägenheter i tvåvåningshus. Även lägenheterna har egen ingång och bostäderna har stora uteplatser eller balkong. Bostäderna är samlade kring bilfria gångvägar och i området finns lekplatser för barnen och en kvarterslokal för dig som hyresgäst.
Kommunikationerna är goda med stadstrafikens bussar eller fina cykelvägar. In till centrala Uppsala tar du dig på tjugo minuter med buss.

Inga kommentarer: