6 december 2009

är allmänt less

på folk som hör av sig med baktankar. de frågar hur man mår etc för att sen komma fram med den riktiga anledningen till varför de hör av sig. man märker så väl vilka som är ärliga och inte. Sen finns det de som inte hör av sig alls fast man är sååå nära vänner. inte ens när de kommer till ens stad kan de inte ens plinga och kolla om man har för sig nåt. Bara för att kanske träffas på stan en snabbis för en kopp kaffe?! Vissa verkar tro att vänskap är enkelriktat. men jag anser att hur jobbigt/mycket man än har kan man lätt slå en pling, skicka ett sms eller mail. Bara för att visa att du fortfarande betyder nåt... när man själv gjort så ett antal gånger och inte får någon respons tillbaks så ledsnar man eller??

Jaja, tur som jag har finns det fortfarande personer i mitt liv som ger o tar! Tack för att ni finns A, I och M. Och tack för en trevlig fredag!!
(Plus alla dessa nya härliga människor som kommit in i mitt liv!!)

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Trist som 17! Håll dig fast vid dem som är riktiga vänner.

Kram på dig!

syster A sa...

Kram till dig. Måste få le åt bilden, den är för härlig.

Ha det bra/ Kram A

Anonym sa...

Hej!

Håller med Cissi, gud, vad tråkigt. Som sagt håll dig till de vänner som inte har massa baktankar.
Vad kul att du trivs med ditt nya jobb!
Kram Camilla

Anonym sa...

Härlig bild till "tråkig" text... Konstigt att det skall vara så svårt att vara ärlig i sin vänskap!

Kram på dig! Förra gången vi var på ikea så sa jag till tjejerna att "Mimmi kanske jobbar idag", då sa maja "eller så är hon ledig"!!!! Ser din arbetspolare med det vita håret varje gång vi är där!!! /Caroline